تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

فرودگاه مشهد، میزبان نخستین زائران حج عمره | الزام حضور زوار ۴ ساعت پیش از پرواز در فرودگاه

  • کد خبر: ۲۰۳۵۷۳
  • ۱۱ دی ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۸
فرودگاه مشهد، میزبان نخستین زائران حج عمره | الزام حضور زوار ۴ ساعت پیش از پرواز در فرودگاه
مسؤول عملیات حج شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران از آغاز عملیات حج عمره از(۱۳دی‌ماه)خبر داد و گفت: زائران چهار ساعت قبل از پرواز در فرودگاه حضور داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدحسین آجیلیان ممتاز مسئول عملیات حج شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران از آغاز عملیات حج عمره فرودگاه‌های تحت مالکیت این شرکت از ۱۳ دی ماه همزمان با سالروز ولادت حضرت زهرا (س) در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد مقدس خبر داد و گفت: زائران چهار ساعت قبل از پرواز در فرودگاه حضور داشته باشند.

ضمن اعلام این خبر گفت: نخستین گروه از زائران خانه خدا ساعت ۱۵ روز چهارشنبه ۱۳ دی ماه از فرودگاه مشهد عازم خانه خدا خواهند شد.

وی اظهار داشت: فرودگاه بینالمللی مشهد در عملیات حج پذیرای زائران استان‌های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی است.

مسئول عملیات حج شرکت فرودگاه‌ها گفت: عملیات حج عمره در ۱۰ فرودگاه تحت مالکیت شرکت فرودگاه‌ها از ۱۳ دی ماه آغاز و طبق برنامه اعلام شده در فاز نخست تا ۲۸ اسفند ماه ادامه خواهد داشت.

وی از آمادگی فرودگاه‌های کشور و اتخاذ تدابیر لازم برای انجام هر چه بهتر عملیات حج عمره خبر داد و گفت: فرودگاه‌های مشهد، اصفهان، شیراز، تبریز، ساری، اهواز، یزد، کرمان، زاهدان و بندرعباس پذیرای زائران خانه خدا خواهند بود.

به گفته آجیلیان، در سال جاری قریب به ۶۲ هزار زائر توسط دو شرکت هواپیمایی ایران ایر و معراج به خانه خدا اعزام می‌شوند که بیش از نیمی از پروازها از فرودگاه‌های تحت مالکیت شرکت فرودگاه‌ها خواهد بود.

وی گفت: بر این اساس فرودگاه اصفهان میزبان زائران اصفهانی و چهارمحال و بختیاری، فرودگاه شیراز میزبان زائران استان‌های بوشهر، فارس و کهگیلویه و بویراحمد، فرودگاه تبریز میزبان زائران استان‌های آذربایجان شرقی و غربی و اردبیل، و فرودگاه ساری میزبان زائران استان مازندران و گلستان خواهند بود.

به گفته وی زائران استان‌های تهران، البرز، ایلام، زنجان، سمنان، قم، قزوین، کردستان، کرمانشاه، گیلان، لرستان، مرکزی و همدان نیز از فرودگاه بین‌المللی حضرت امام‌خمینی (ره) به خانه خدا اعزام می‌شوند.

مسئول عملیات حج شرکت فرودگاه‌ها ضمن تاکید بر تکریم زائران خانه خدا در فرودگاه‌ها از سوی عوامل فرودگاهی گفت: کمیته تسهیلات فرودگاهی با موضوع حج در فرودگاه‌های کشور برپا شده و به منظور میزبانی مناسب فرودگاه از زائران خانه خدا توصیه می‌شود با توجه به اینکه فرآیند تحویل بار همچون عملیات حج تمتع نیست، زائران چهار ساعت قبل از پرواز برای انجام این فرآیند در فرودگاه حضور داشته باشند.

وی از زائران درخواست کرد، با حداقل نفرات به فرودگاه مراجعه و تا حد امکان برای جلوگیری از ازدحام، مراسم خداحافظی را در منزل یا مساجد به جا بیاورند و از آوردن داروهای ممنوعه و … که پیش از این در قالب دستورالعمل به کاروان‌ها ابلاغ شده است، پرهیز کنند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->